Case Study Detail
Language: Dutch
 

FARNELL INONE
 

Company:
 Farnell InOne
Sector:
 Groothandeldistributie


Ons bedrijf
Farnell InOne, een onderdeel van The Premier Farnell Group, brengt meer dan 400.000 elektronische componenten en producten voor industrieel onderhoud, reparaties en industrieel onderhoud en gebruik (maintenance, repair en operations, MRO) op de markt en distribueert deze producten naar meer dan 1,25 miljoen klanten in Europa, Noord-Amerika en Azië/Pacific.

Probleem
Als onderdeel van de re-branding van vier bedrijven in het marketing- en distributieonderdeel is Farnell InOne begonnen met de cross-sell van producten binnen de dochterondernemingen. Ook kregen klanten toegang tot een groter assortiment aan producten van het Farnell InOne-bedrijf van hun keuze. Met het initiatief van Farnell InOne wilde het bedrijf een enkele bestelling kunnen leveren vanuit meerdere magazijnen, de implementatie van nieuwe magazijnlocaties ondersteunen, de zichtbaarheid van bestellingen vergroten en de klantenservice verbeteren terwijl tegelijkertijd de voorraadniveaus werden verlaagd.

Oplossing
Farnell InOne heeft Logility Voyager Solutions ingezet en hiermee de klantenservice verbeterd en de voorraad in het magazijn in Leeds in het Verenigd Koninkrijk verkleind. Ook werd assistentie geboden bij de cross-sell van producten in bedrijven van Farnell InOne, kregen klanten toegang tot meer dan 400.000 producten en kon Farnell effectiever samenwerken met belangrijke leveranciers.

 

read the full case study >>
(external link)