Case Study Detail
Language: Dutch
 

FISHER SCIENTIFIC
 

Company:
 Fisher Scientific
Sector:
 Life Sciences, Levenswetenschappen, Groothandeldistributie


Ons bedrijf
Fisher Scientific International, Inc. is een toonaangevende leverancier van producten en diensten aan de wetenschappelijke gemeenschap. Fisher maakt ontdekkingen mogelijk door onderzoekers en clinici in laboratoria wereldwijd te voorzien van de middelen die zij nodig hebben. Klanten zijn onder meer farmaceutische en biotechnologische bedrijven, hogescholen en universiteiten, medische onderzoeksinstituten, ziekenhuizen, laboratoria in verscheidene sectoren voor referentie, kwaliteitscontrole, procescontrole en R&D, en overheden en eerstehulpdiensten.

Probleem
Fisher Scientific wilde het voorraadbeheer verbeteren en het productaanbod beter afstemmen, zodat de klantenservice kon worden verbeterd.

Oplossing
Fisher Scientific heeft in de eerste 24 maanden de voorraad met $5 miljoen dollar teruggebracht, terwijl de winst en de klantenservice in dezelfde periode zijn verbeterd. Het bedrijf profiteert optimaal van de capaciteiten van Logility op het gebied van prestatiebeheer voor verbetering van de algemene effectiviteit, waarbij nu op uitzonderingsbasis kan worden beheerd.

 

read the full case study >>
(external link)