Case Study Detail
Language: Dutch
 

PPG INDUSTRIES, LTD.
 

Company:
 PPG Industries, Ltd.
Sector:
 Processen/chemie


Ons bedrijf
PPG Industries is in 1883 opgericht. Het bedrijf produceert beschermende en decoratieve coatings, kleef- en dichtingsproducten, vlakglas, bundelvezelglasproducten en industriële en speciale chemische producten, inclusief meekleurende corrigerende lenzen, optische monomeren, silica en fijnchemicaliën.

Probleem
PPG Industries bedient tienduizenden autoschadeherstelbedrijven en schadeherstellers via distributeurs in meer dan 100 landen: meer dan 30 miljoen auto's worden per jaar gerepareerd. PPG had behoefte aan een systeem voor de aanpak van belangrijke supply chain-problemen, zoals gebrek aan zichtbaarheid in de hele supply chain. Hierbij werd elk land afzonderlijk bediend en functioneerde iedere productiefaciliteit onafhankelijk. De klantenservice voor exportmarkten was slecht, er waren lange doorlooptijden en een grote voorraad van de verkeerde producten.

Oplossing
Met Logility Voyager Solutions™ heeft PPG Industries de voorraad met 20% kunnen terugbrengen en de productbeschikbaarheid in het Verenigd Koninkrijk tot 98% verbeterd (en tussen 85 en 100% in andere delen van Europa). "Het belangrijkste voor ons bedrijf is dat de doorlooptijden met 50% werden teruggebracht. Voor het eerst waren we in staat om onze leveranciers te voorzien van geavanceerde informatie over hun specifieke vereisten," aldus Melanie Godfrey, Supply Chain Manager bij PPG Industries.

 

read the full case study >>
(external link)
  
 
 
Other Logility case studies (in Dutch) in Processen/chemie sector/industry: