Case Study Detail
Language: Dutch
 

RED WING SHOE COMPANY
 

Company:
 Red Wing Shoe Company
Sector:
 Consumentenartikelen


Ons bedrijf
Red Wing Shoe Company is gespecialiseerd in schoeisel en bedrijfskleding die bestand zijn tegen omstandigheden overal ter wereld: van de olievelden in het Midden-Oosten tot de maïsvelden in het Midwesten. Het detailhandelnetwerk, de dealerkanalen en de zelfstandige winkels bedienen de hardstwerkende consumenten ter wereld.

Probleem
Prognoses die op stijlniveau worden beheerd wijken vaak enorm af van het productniveau. Dit veroorzaakt scepsis bij de leveranciers, die hun maandelijkse productieplannen hebben aangepast op basis van hun ideeën over de juiste productmix.

Oplossing
Red Wing Shoes heeft geïnvesteerd in de mensen, processen en technologie van hun supply chain, waaronder zowel APICS-certificatie als de implementatie van Logility Voyager Solutions™. Slechts vier maanden na het in gebruik nemen van Logility Voyager Solutions slaagde Red Wing erin om samen met hun leveranciers en detailhandelaren de voorraad in het gehele netwerk terug te brengen, de vulgraad te verhogen, doorlooptijden te verkorten, de tijd voor hun SIOP-proces te halveren en de nauwkeurigheid van prognoses met 30% te verbeteren.

 

read the full case study >>
(external link)